TRĂIEȘTE-ȚI VISUL!
+4 0756 035 396
TRĂIEȘTE-ȚI VISUL

De ce în Dubai

De ce în Dubai

De ce să investesc în Dubai

Despre puţine locuri din lume se poate scrie la superlativ, fără exagerări. Fie că ne gândim la turism, economie şi infrastructură, Dubai este metropola care stabileşte standarde înalte, le atinge şi apoi le depăşeşte, setând altele.

În mai puţin de cincizeci de ani, oraşul s-a transformat dintr-un deşert din Emiratele Arabe Unite, în tărâmul luxului, exuberanţei, rafinamentului, fiind în sine o marcă înregistrată în multe privinţe, printre care se distinge clar arhitectura specifică, futuristă. De la aproape nimic la paradis este o cale enormă, care redefineşte limitele umane, deoarece viteza tuturor transformărilor este năucitoare.

Apoi, în Dubai, imposibilul devine posibil, cu fiecare „cel/cea mai”sau „primul” din lume atins: cea mai înaltă clădire, cele mai spectaculoase fântâni arteziene, cea mai mare insulă creată de om, cel mai luxos hotel de 7 stele, cel mai vizitat mall. Printre altele. Iar toate acestea sunt plusate de avantaje sau sunt posibile datorită acestora, fiind motive cât se poate de eligibile pentru a investi în imobile, în Dubai.

Noi enumerăm câteva:

 1. NU există taxe pe proprietăţi, investiţii şi pe veniturile imobiliare rezidenţiale.
 2. NU există limitări pentru transferurile bancare în afara Emiratelor Arabe Unite.
 3. Economia din Dubai se află pe locul 5 în topul celor mai puternice din lume.
 4. Infrastructura este excelentă şi favorizează dezvoltarea continuă a economiei şi, implicit, a nivelului de trai.
 5. Piaţa imobiliară este stabilă şi matură, fiind una dintre cele mai sigure din lume, pentru investiţii.
 6. Piaţa imobiliară este susţinută de către guvern, fiind adoptate o serie de măsuri care să încurajeze investiţiile imobiliare şi să rezolve litigiile rapid, corect şi eficient. Prin urmare, cei care investesc în imobiliare spre închiriere, de exemplu, se bucură de susţinerea statului prin taxe reduse, faţă de alte tipuri afaceri.
 7. Preţurile pe metru pătrat ale proprietăţilor sunt mult mai mici decât cele din alte oraşe importante ale lumii, făcând din Dubai o locaţie accesibilă pentru a deţine proprietăți imobiliare de primă clasă.
 8. Statul facilitează şi încurajează deschiderea de noi businessuri.
 9. ROI-ul este foarte bun (5-15%/an) datorită preţurilor de cumpărare scăzute din zona afacerilor imobiliare.
 10. Dreptul la achiziţii, investiţii şi proprietăţi este asigurat oricărui investitor, din orice parte a lumii, spre deosebire de bursa locală. Acest lucru înseamnă o lichiditate mai mare şi mai multe fonduri pe piaţă.
 11. Noile legi privind vizele legate de investiţiile imobiliare permit investitorilor să obţină o viză de şedere în condiţii avantajoase, pentru perioade între 3 şi 10 ani, în funcţie de sumele investite în proprietăţi, sau chiar cetăţenie.
 12. Noul sistem de legi permite străinilor să locuiască, să muncească şi să studieze în Emiratele Arabe Unite fără a mai fi nevoie de un sponsor naţional (intern) şi permite dreptul de proprietate 100% asupra afacerilor de pe teritoriul ţării.
 13. Conform Interpolului, Dubai este unul dintre cele mai sigure oraşe din lume, având o rată a criminalităţii foarte scăzută şi fiind şi unul dintre cele mai stabile locuri din punct de vedere politic, atât pentru turişti, cât şi pentru cei care locuiesc permanent în Dubai.
 14. Ai opţiuni de finanţare prin rate la dezvoltator sau credit ipotecar.
 15. Populaţia oraşului numără peste 200 de naţionalităţi diferite şi este al 4-lea cel mai vizitat oraş din lume, turismul şi mediul afacerilor fiind extrem de prolifice.
 16. Cu excepţia celor 3 luni de caniculă din fiecare an, vremea este extrem de plăcută, iar acest lucru favorizează economia, prin turism şi afacerile care se desfăşoară nestingherit.
 17. Este o metropolă bine conectată la întreaga lume, prin toate mijloacele de transport.
 18. În Dubai ansamblurile rezidenţiale sunt configurate în comunităţi care beneficiază de toate facilităţile unui oraş (piscină, sală de forţă, sqash, mall, clubhouse, sala de evenimente, piste pentru alergat/bicicletă, teren de tenis/golf etc.)
 19. Noi ne asigurăm că, odată ce ai decis să investeşti într-o proprietate din Dubai, alegi în favoarea ta şi că întregul proces de achiziţie se desfăşoară eficient, rapid şi sigur.

Vrei să ştii mai multe? Contactează-ne cu încredere!

  Previous Next
  Close
  Test Caption
  Test Description goes like this