TRĂIEȘTE-ȚI VISUL!
+4 0756 035 396
TRĂIEȘTE-ȚI VISUL

Despre Mandachi Dubai

Despre

Drumul rapid și sigur din România în Dubai

Indiferent ce planuri ai, fie că vrei să investeşti pentru tine şi pentru cei dragi, fie în interes de business, pentru a închiria proprietăţi pe termen scurt/lung, suntem pregătiţi să te ajutăm să faci cea mai bună alegere.

Suntem călăuzele tale în piaţa imobiliară din Dubai, plecând din România, fiind un brand 100% românesc şi pentru români, primul care oferă acest tip de servicii pe piaţa autohtonă.

Cu responsabilitate şi profesionalism, ne-am asumat misiunea de a-ţi fi alături pe durata întregului proces de achiziţie a unui imobil, din oferta variată şi permanent actualizată de care dispunem. Mai ales că suntem prime sellers pentru toţi dezvoltatorii din Dubai, iar acest lucru înseamnă opţiuni avantajoase din toate punctele de vedere pentru tine şi, foarte important, tranzacţii realizate în siguranţă.

Astfel, prin serviciile noastre, tot procesul de achiziţie devine plăcut, simplu, rapid şi sigur, de la prima etapă, a vizionării imobilelor, până la cea a semnării contractului şi, în final, a primirii cheilor proprietăţii.

Ne place să ne depăşim propriile standarde, iar pentru acest lucru ne asigurăm că dincolo de proiectul cel mai atractiv pentru tine, stă un scop de achiziţie exemplar atins. Al tău!

 

PS: Dar cine suntem, mai exact, NOI?

 

Mandachi Imobiliare – fondat de Ştefan Mandachi şi Marius Bogdan Pîslariu – broker imobiliar de top, în Dubai

Află mai multe despre activitatea lui profesională cu un click AICI!

PROPRIETĂŢI DISPONIBILE ÎN URMĂTOARELE PROIECTE

Vrei să ştii mai multe? Contactează-ne cu încredere!

    Previous Next
    Close
    Test Caption
    Test Description goes like this